Ring for et godt tilbud

SILKA montage – montage af bæredygtigt byggemateriale

Koncept Montage ApS tilbyder Silka montage. Silka Vægsystem er et billigt alternativ til betonelementer og er et bæredygtigt byggemateriale bestående af kald, sand og vand. Vores firma er beliggende i Give og vi har primært kunder i Vejle, Aarhus og Horsens. Vi kører dog gerne ud til kunder i resten af Jylland og Danmark.

Der er ofte lang leveringstid på betonelementer. Silka kan leveres hurtigere og opfylder de samme krav til lyd, bæreevne og etagebyggerier som beton.

Silka vægsystem har stor styrke, stabilitet, lyddæmpning og varmeakkumulering. Derfor er Silka særligt velegnet til byggerier, hvor stor robusthed eller lydisolering er påkrævet. Vi tilbyder Silka montage med leverandøren Xella.

Der kan fås 5 forskellige elementer i Silka vægsystemer:

  • Silka blokke

  • Silka sound

  • Silka overligger
  • Silka højdetilpasningssten
  • Silka u-skal

Vi står klar til at rådgive dig om, hvilke elementer, der passer bedst til dit projekt og vores montør er klar til at montere dine Silka elementer.​

Kontakt os i dag for flere informationer om Silka montage

Uanset hvad du ønsker at bruge Silka til, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 51 52 32 92 / 24 25 35 84 eller mail tl@konceptmontage.dk. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på dit projekt.​

Adresse

​Koncept Montage ApS

Møllevej 14, 7323 Give

CVR: ​38178849

tl@konceptmontage.dk

​Samarbejdspartnere

ytong-logo   silka_logo

facebook-white​  Find os på Facebook

For info & tilbud ring

51 52 32 92

24 25 35 84

Vi er klar til at hjælpe dig

Man - Fre  07.00 - 14.00​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.