Ring for et godt tilbud

Om os​

Hos Koncept Montage, møder du dygtige montører, der lægger vægt på god service og godt håndværk, og dette er kendetegnene ved vores virksomhed. 

Vi løser en lang række forskellige opgaver inden for Gas- & Porebeton samt mureropgaver - altid til din tilfredshed.​Vi sætter en ære i at løse opgaverne efter den højeste faglige standard. Derfor gør vi os umage i hele byggeprocessen – fra den indledende rådgivning og projektering til den afsluttende oprydning, når arbejdet står færdigt.​ ​Vi satser på kvalitet hele vejen, og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder. 

Vi har meget erfaring inden for branchen og sørger hele tiden for at efteruddanne vores medarbejdere, så de er klar på alle typer opgaver med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Erfaringen rigere

Vi har igennem årenes løb løst gas- og porebetons opgaver for både privatpersoner og erhvervskunder.Derfor har opgaverne været mange og forskellige, hvorfor vi har de bedste forudsætninger for at udføre arbejdet i højeste kvalitet og sikkerhed.​​Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Vores base ligger i Give, men vi hjælper gerne kunder i hele landet. Har du brug for hjælp i en byggeprocess, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt os på telefon 51 52 32 92​ / 24 25 35 84.

​Tobias

Tlf.: 51 52 32 92
tl@konceptmontage.dk
Administrator

Kurt
Tlf.: 50 89 00 94

Jesper
Tlf.: 24 25 35 84
jk@konceptmontage.dk
Projekter

Adresse

​Koncept Montage ApS

Møllevej 14, 7323 Give

CVR: ​38178849

tl@konceptmontage.dk

​Samarbejdspartnere

ytong-logo   silka_logo

facebook-white​  Find os på Facebook

For info & tilbud ring

51 52 32 92

24 25 35 84

Vi er klar til at hjælpe dig

Man - Fre  07.00 - 14.00​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.