Koncept Montage ApS
51 52 32 92
24 25 35 84
Ring for et godt tilbud

Gasbeton og porebeton montage tilbydes i hele landet​

 

Hos Koncept Montage ApS har vi stor erfaring med porebeton montage og Silka montage. Porebeton er også kendt som gasbeton. Vi er specialister i at montere produkter fra Ytong og i at lave parcelhuse. Så har du et spændende projekt i tankerne, hvor der skal anvendes porebeton, så vil vi stå klar og hjælpe dig igennem projektet. Vi er beliggende i Give og har primært kunder i Vejle, Horsens og Aarhus, men vi kører gerne i resten af Jylland og Danmark.

Værd at vide om gasbeton og gasbeton montage

Vil du gerne vide, hvad er porebeton? Porebeton er gasbeton, hvilket er et let men utrolig stærkt materiale, der er fremstillet af sand, kalk og cement.

Dertil er der tilført aluminiumspulver. De små lufthuller som ses, giver porebeton en rigtig god isoleringsevne, og derfor er det særligt populært at anvende ved større konstruktioner såsom lejlighedskomplekser, store kontorbygninger eller bagmuren på et parcelhus.​

 

Kontakt os i dag og hør nærmere om porebeton montage

Uanset hvilket byggeri du har i tankerne, så er vi behjælpelige med gasbeton montage, og vi garanterer, at kvaliteten er i orden. ​

Har du et spændende projekt hvor der skal bruges porebeton/gasbeton, og der skal dygtige og professionelle hænder til monteringen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 51 52 32 92 / 24 25 35 84 eller på mail: tl@konceptmontage.dk i dag. Så finder vi frem til den bedste løsning for dig og dit projekt.

 
 

K

Adresse


​Koncept Montage ApS
Møllevej 14, 7323 Give
​ CVR: ​38178849
tl@konceptmontage.dk

Samarbejdspartnere


​ Find os på Facebook

For info & tilbud ring

​51 52 32 92
24 25 35 84
Vi er klar til at hjælpe dig
Man - Fre 07.00 - 14.00​
Gå til toppen af siden
Cookie oplysninger